Læger

Helle Kjær

Helle Kjær

Læge

Helle er uddannet speciallæge i almen medicin og har arbejdet som praktiserende læge siden 1993. Nedsat i praksis i Hørsholm i 2001. Medlem af praktiserende lægers organisation, PLO og dansk selskab for almen medicin, DSAM. Deltager i efteruddannelseskurser.

 Yuling He

Yuling He

Læge

Yuling er på barselsorlov til 1. marts 2024.
Yuling er uddannet speciallæge i almen medicin og har en Ph. D i immunologi. Har arbejdet på flere hospitaler i Region hovedstaden, og har dermed erfaring fra medicinsk afdeling, mavetarm-kirurgisk afdeling, børneafdeling, gynækologisk afdeling, psykiatrisk afdeling, neurologisk afdeling samt urologisk afdeling. Er medlem af Dansk selskab for almen medicin (DSAM).Louise

Læge

Louise er ansat fra 1.december 2023,som vikar for Yuling He. Louise er uddannet speciallæge i almenmedicin og har været ansat på forskellige hospitals afdelinger og arbejdet flere år i almen praksis.

Debbie

Debbie

Læge

Debbie er ansat i praksis fra 1. september 2023 til 29. februar 2024. Debbie er færdiguddannet læge i 2015 og har afsluttet en Ph.d. i 2019. Hun er undervejs til at specialisere sig til praktiserende læge.
Hun har tidligere arbejdet i en praksis i København og på en kræftafdeling på Rigshospitalet.